ורה קורן תחליף את אהרון זלר בדירקטוריון ORT
22 נובמבר, 2010
השינויים יאושרו בישיבת בעלי מניות באמצע דצמבר. בתשעת החודשים הראשונים של השנה ירדו מכירות החברה ב-9.2%. בסוף אפריל נמחקו מניות אורפק מבורסת AIM הלונדונית
באמצע חודש הבא יתבקשו בעלי המניות של חברת ORT לאשר את המינוי של ורה קורן כדירקטורית בחברת ORT במקום אהרון זלר, ששימש בחברה כדירקטור חיצוני. החברה מפתחת מערכות תדלוק אוטומטיות (דלקן) ופתרונות תחבורתיים. לפני כחצי שנה היא הפסיקה את רישומה של החברה הבת אורפק בבורסת AIM בלונדון.
החברה נמצאת בבעלות אינטרגמא, בתעשית החודשים הראשונים של 2010 הסתכמו מכירותיה ב-167.8 מיליון שקל, בהשוואה לכ-184.8 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. כ-86% ממכירות החברה הן בחול"ל. החברה מסבירה את הירידה (9.2%) במשבר הכלכלי העולמי, שהביא להתארכות בזמני קבלת הזמנות ובירידה בהשקעות שבוצעו ובהצטיידות תחנות דלק בציוד חדש.