היידלברג הולידה ענק EMS חדש באירופה

28 נובמבר, 2010

החברה שהמציאה את מכונת הדפוס לפני יותר מ-500 שנה מעבירה את מומחיותה לשוק הייצור האלקטרוני. בעקבות סיכומי השנה הראשונה לפעילותה, היא מעריכה שחטיבת שירותי הייצור החדשה תגיע להיקף מכירות של יותר מ-100 מיליון אירו כבר בשנת 2014

שנה אחת בלבד לאחר שחברת היידלברג (Heidelberg) הגרמנית נכנסה לשוק הייצור האלקטרוני, היא מדווחת על חתימת הסכמי ייצור עם 20 חברות גדולות, ומעריכה שהיא עלתה על המסלול המהיר לקראת מכירות בהיקף של יותר מ-100 מיליון אירו בשנה.

ייצור אלקטרוני
קו הייצור וההרכבה האלקטרוני בחברת היידלברג, גרמניה

חברת היידלברג מוכרת בעולם כממציאת הדפוס לפני יותר מ-500 שנה, אולם לאחרונה היא נכנסה לשוק הייצור האלקטרוני, ועושה זאת בהצלחה מעוררת הערכה לאור התחרות העזה מהמזרח. לפני שנה החברה החלה לספק שירותי ייצור באמצעות היחידה החדשה  Heidelberg System Manufacturing. לדברי החברה, רוב ההזמנות הן מתחומי ההנדסה המכנית וחברות האנרגיה. ההזמנה הגדולה ביותר היא של ייצור כרטיסים אלקטרוניים עבור יצרנית ציוד הספק אלקטרוני.

לחברה מספר תחומי התמחות הנובעים הידע שצברה בתחום הייצור של מכונות דפוס: מבנים מכניים הנדסיים מדויייקים עבור שוק המיכשור הרפואי, ומערכות בקרת הינע מורכבות. סטיפן פלנץ, דירקטור בהיידלברג האחראי על תחום שירותי הייצור, מסר שקצב הצמיחה של עסקי שירותי הייצור עובר את כל הציפיות המוקדמות של החברה. בעקבות סיכומי השנה הראשונה לפעילותה, מעריכה החברה שהיקף המכירות של חטיבת שירותי הייצור יגדל מעבר ל-100 מיליון אירו כבר בשנת 2014.

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות , ייצור וקבלנות משנה