הכנסות ורווחי שיא לנובה

13 פברואר, 2025

החברה ממשיכה לצמוח על רקע ביקוש לכל קווי המוצרים שלה, בתחומי מדידת החומרים ומדידת המימדים. צופה המשך צמיחה גם ברבעון הבא

חברת נובה (Nova) דיווחה היום (ה') על הכנסות שיא ברבעון הרביעי של 2024, בהיקף של 194.8 מיליון דולר – עלייה של 9% בהשוואה לרבעון הקודם וגידול של 45% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי על בסיס Non-GAAP גם כן הגיע לשיא של 62.3 מיליון דולר, מעל לתחזית החברה, ועלייה שנתית של 43%.

ברמת המוצר, החברה רשמה שיא במכירות של פתרונות מדידת חומרים, כדוגמת מערכות ה-Metrion וה-Varaflex של החברה. שיא גם קו המוצרים השני, של פתרונות מדידת מימדים, רשמה החברה הכנסות שיא, זאת כתוצאה מביקוש ליכולות ייחודיות באריזות מתקדמות ובייצור מעבדים בטכנולוגיית Gate All Around.

בשנת 2024 כולה הכנסותיה של נובה הסתכמו ב-672.4 מיליון דולר, גידול של 30% לעומת השנה הקודמת. ברבעון הראשון של 2025 צופה החברה הכנסות של 205-215 מיליון דולר.

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות