אלווריון הגדירה תוכנית אסטרטגית חדשה במטרה להשיג רווח גולמי של 45%. יעד המכירות ל-2012: כ-190 מיליון דולר

15 דצמבר, 2011

נשיא ומנכ"ל אלווריון, ערן גורב, הסביר שהגישה האסטרטגית החדשה מבוססת על אספקת פתרונות במגוון של טכנולוגיות עבור פלחי שוק מוגדרים בתוך שוק התקשורת האלחוטית רחבת הפס. "התוכנית תשמר תזרים מזומנים תפעולי חיובי, שיעניק לנו גמישות פיננסית"

אלווריון תסיים את 2011 עם יותר מ-65 מיליון דולר במזומנים ושווי מזומנים

Alvarion Announces Financial Goals for 2012
נשיא ומנכ"ל אלווריון, ערן גורב

חברת אלווריון (Alvarion) הודיעה היום על יישום תוכנית יעדים אסטרטגית שנועדה לשפר את ריווחיותה. על-פי התוכנית, בשנת 2012 היא תשיג רווח גולמי של 45%.

החברה מעריכה שהכנסותיה בשנה הקרובה יסתכמו בכ-185-195 מיליון דולר, סכום הכולל גם הכנסות בהיקף של כ-25 מיליון דולר ממכירת מוצרי  Wavion שאותה רכשה בחודש שעבר.

סגירת פערי קיבולת

במסגרת התוכנית החדשה, אלווריון תתמקד במתן פתרונות לספקיות שירותי תקשורת סלולריים בתחומי קיבולת וכיסוי. הכוונה למוצרים משלימים, המקילים את העומס על הרשתות הסלולריות. בהם פתרונות Wi-fi offload ומערכות אנטנב מבוזרות (Distributed Antenna Systems). בטכנולוגיית DAS מחליפים אנטנת שידור וקליטה חזקה אחת במספר אנטנות בעלות הספק נמוך יותר, המכסות שטח זהה.

אומנם הטכנולוגיה דורשת התקנת אנטנות רבות יותר, אולם היא מעניקה כיסוי טוב יותר מכיוון שהשידור מאבד פחות הספק בהתגברות על מכשולים קרקעיים, ויש גידול מעריכי במספר הנקודות בהם קיים קו ראייה ישיר בין האנטנות לבין אבזרי התקשורת הניידים.

התמקדות בשווקים צומחים

לקוחות היעד המרכזיים הם ספקי תקשורת סלולרית ברשתות 3G/4G, רשתות פרטיות בשווקים אנכיים, ספקי תקשורת אלחוטית רחבת פס באזורים מרוחקים וספקי שירותי אינטרנט אלחוטיים.

היישומים המרכזיים כוללים גישה רחבת פס לעסקים ולאזורי מגורים, רשתות Wi-Fi עירוניות, ערים חכמות (מעקב בווידאו, בקרת תנועה ועוד), קמפוסים (מתקנים עסקיים, בתי חולים, אוניברסיטאות וכדומה) ופתרונות תפורים לשוקי יעד מוגדרים, כמו תחנות כוח ומתקני קידוח נפט וגאז.

נשיא ומנכ"ל אלווריון, ערן גורב, העריך שהחברה תסיים את 2011 עם יותר מ-65 מיליון דולר במזומנים ושווי מזומנים לאחר הוצאות הקשורות ברכישת ווייביון ועלויות נוספות. "מטרת התוכנית ל-2012 היא לשמר תזרים מזומנים תפעולי חיובי, שיעניק לנו גמישות פיננסית. הגישה האסטרטגית החדשה מבוססת על אספקת פתרונות במגוון של טכנולוגיות הנמצאות בצמיחה עבור פלחי שוק נבחרים בתוך שוק התקשורת האלחוטית רחבת הפס".

 

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות , תעשייה ישראלית , תקשורת