מחקר SLR: סרגון מחזיקה ב-26% משוק ה-Long-haul העולמי

13 יוני, 2012

מדובר בקפיצת מדרגה בהשוואה לרבעון הקודם, שבו החזיקה בכ-20% מהשוק העולמי. סרגון עברה חברות ותיקות כמו Aviat המחזיקה ב-19% מהשוק, אלקטל-לוסנט (18%), וענקיות תקשורת כמו NEC המחזיקה ב-16% ואריקסון המחזיקה בכ-8% מהשוק

החברה הגדילה ברבעון האחרון את מכירותיה באפריקה, אמריקה הלטינית והודו

סרגון CERAGON
עירא פלטי. האסטרטגיה של "חברה מתמחה".

חברת סרגון נטוורקס (Ceragon)  השיגה בשנה האחרונה נתח של 26% בשוק התמסורת האלחוטית העולמי  למרחקים גדולים (Lon haul). מחקר שוק חדש של חברת Sky Light Research קבע שהחברה השיגה את המעמד הזה במהלך הרבעון הראשון של 2012, לאחר שברבעון האחרון של 2011 היא החזיקה ב-20% מהשוק.

המחקר מצביע על כך שסרגון עברה חברות תקשורת ותיקות כמו Aviat המחזיקה ב-19% מהשוק, אלקטל-לוסנט  (18%), וענקיות תקשורת כמו NEC המחזיקה ב-16%, אריקסון (8%) ונוקיה-סימנס נטוורקס (4%).

סרגון נחשבת לחברה המתמחה המובילה בעולם לפתרונות Backhaul (תקשורת אלחוטית בין תחנות הבסיס והמתג הראשי). עוד עולה מהמחקר, שבתחום ה-Short Haul סרגון מחזיקה בכ-8% מהשוק העולמי, ומדורגת במקום הרביעי לאחר NEC, המחזיקה ב-24% מהשוק, אריקסון (23%) ו-Huawei, המחזיקה ב-15% מהשוק העולמי.

נשיא ומנכ"ל סרגון, עירא פלטי, אמר שהנוכחות  של החברה באפריקה ובאמריקה הלטינית מביאה לגידול במספר ההזמנות ולהגדלת נתח השוק. "התוכנית שלנו להמשך החדירה לשווקים האלה כוללת הגדלת מאגר הלקוחות והגדלת מחזור המכירות. במהלך הרבעון הראשון חלה צמיחה במכירות בצפון אמריקה והרחבנו את נתח השוק שלנו בהודו".

אנליסטית ראשית ומייסדת SLR, אמי ג'ונסון, אמרה שבאיזורים רבים בעולם, ניתמכות רשתות הטלקום הלאומיות נתמכות על תקשורת Long-haul בקצבים גבוהים. ההתבססותה של סרגון כספקית מובילה בתחומי ה-Backhaul וה-Long-haul, מדגימה את היתרונות של אסטרטגיית החברה המתמחה".


Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות , תעשייה ישראלית , תקשורת