למרות המצב הכלכלי, שוק קבלנות הייצור יצמח השנה ב-4.5%

13 פברואר, 2013

בשנת 2012 הסתכם שוק הייצור האלקטרוני בקבלנות משנה בעולם בכ-387 מיליארד דולר. להערכת IHS, מגמת המעבר למיקור-חוץ משמעותית יותר מהמצב הכלכלי

בשנת 2012 צמחה תעשיית הייצור האלקטרוני ב-5%

EMS_MARKETהיקף המכירות בעולם של תעשיית הייצור האלקטרוני בקבלנות משנה (Outsourced Manufacturing) צפוי להסתכם בכ-404.5 מיליארד דולר בשנת 2013. מדובר בעלייה של 4.5% בהשוואה לשנת 2012, שבה הסתכם השוק העולמי בכ-387 מיליארד דולר.

כך מעריכה חברת המחקר IHS. התחזית מבוססת על ההערכה שמגמות פנים-תעשייתיות מבטלות את השפעת האי-ודאות הכלכלית. "היצרניות המקוריות (OEM) מרחיבות את פעילות המיקור-חוץ שלהן, כדי להיות גמישות יותר ולנצל הזדמנויות בשווקים מגוונים", הסביר תומס דינג, אנליסט ראשי לתחום ה-EMS ב-IHS.

ראוי לציין שמגמה זו אינה חדשה, ומסבירה את הצמיחה של 5% בשוק ה-EMS בשנת 2012. בשנים הבאות השוק ימשיך למצוח בשיעור מתון, ויגיע להיקף מכירות של כ-452 מיליארד דולר בשנת 2016.

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות , ייצור וקבלנות משנה , מחקרים ונתוני שוק