JFrog השלימה גיוס הון של 7 מיליון דולר

16 יולי, 2014

חברת VMware השתתפה בסבב הגיוס. חברת JFrog מספקת תשתית לניהול והפצת תוכנה במתכונת של קוד פתוח, גרסת תוכנה מסחרית, ופתרון ענן

חברת VMware השתתפה בסבב הגיוס. חברת JFrog מספקת תשתית לניהול והפצת תוכנה במתכונת של קוד פתוח, גרסת תוכנה מסחרית, ופתרון ענן

מייסדי החברה (מימין לשמאל): פרד סימון, שלומי בן חיים ויואב לנדמן. צילום: דוד גארב
מייסדי החברה (מימין לשמאל): פרד סימון, שלומי בן חיים ויואב לנדמן. צילום: דוד גארב

חברת התוכנה הישראלית JFrog, המפתחת מוצרים לניהול, אחסון והפצת תוכנה,  גייסה 7 מיליון דולר בסבב הגיוס השני. המשקיעים בסבב הגיוס כוללים את VMware והשקעה נוספת של קרן הון הסיכון הישראלית Gemini Ventures,  שהובילה את סבב הגיוס הקודם. כספי ההשקעה ישמשו להרחבת פעילות הפיתוח, האצת הפעילות בתחום הקוד-הפתוח וכן למימון פעילות שיווק ומכירות.

חברת JFrog נוסדה בשנת 2008 על-ידי קבוצת יזמים הכוללת את המנכ"ל שלומי בן-חיים, יואב לנדמן ופרדריק סימון ופועלת מאזור התעשייה פולג בנתניה. מוצרי החברה נמצאים בשימוש על-ידי מיליוני משתמשים ומשרתים כ-700 חברות ענק, בהן: Twitter ,Netflix CA, Apple, LinkedIn, Oracle, EMC ,Amazon ועוד.

המנכ"ל בן-חיים אמר שמתחוללת כיום מהפיכת אוטומציה של תהליכי בנייה, אחסון והפצה של תוכנה. סמנכ"ל בכיר ומנהל תחום ה-Cloud Management בחברת VMware, ראמין סאייר, אמר שהמפתחים בונים אפליקציות על-ידי חיבור דינמי של אלפי רכיבי קוד. "ניהול תהליך החיבור הזה, לצד פיתוח עצמי של רכיבים, הינו אחד מהאתגרים המשמעותיים לתוכניתנים ואנשי DevOps, במיוחד כשמדובר בבניית אפליקציות לענן. פתרונות כמו אלו של JFrog מסייעים ללקוחות לפשט ולהאיץ את הפיתוח והשחרור תוכנה בסביבת ענן היברידי".

חברת JFrog מספקת תשתית לניהול והפצת תוכנה. החברה מציעה גרסאות של קוד פתוח, גרסה מסחרית, ופתרון ענן (SaaS Cloud Solutions). החברה נמצאת בבעלות פרטית ופועלת ממשרדים בישראל ובקליפורניה.

למידע נוסף: www.jfrog.com

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: השקעות והון סיכון , חדשות , טכנולוגיות מידע