מפעיל תקשורת במקסיקו רוכש IP-20 של סרגון ב-6 מ' דולר
17 דצמבר, 2015
פלטפורמת התמסורת האלחוטית החדשה של סרגון נבחרה כדי שהמפעיל יוכל לבצע פרויקט שדרוג והרחבה של הרשת הסלולרית שלו אל תשתית הדור הרביעי
פלטפורמת התמסורת האלחוטית החדשה של סרגון נבחרה כדי שהמפעיל יוכל לבצע פרויקט שדרוג והרחבה של הרשת הסלולרית שלו אל תשתית הדור הרביעי

חברת סרגון נטוורקס (Ceragon) הודיעה היום כי מפעיל תקשורת במקסיקו בחר להטמיע את פלטפורמת ה-IP-20 שלה, במסגרת פרויקט נרחב לשדרוג והרחבת רשת הדור הרביעי (4G) שלו. במסגרת הפרויקט זה הוזמן מסרגון ציוד בהיקף של יותר מ-6 מיליון דולר, מרביתו לאספקה כבר ב-2015.
הציוד של סרגון מאפשר למפעיל התקשורת להרחיב במהירותאת פריסת השירות ברמה ארצית, ולספק למנויים שירותי 4G בקצבים הגבוהים ביותר. המפעיל בחר בפלטפורמת FibeAir IP-20 של סרגון במטרה להרחיב במהירות את הכיסוי הגיאוגרפי, לשפר את היעילות התפעולית ולהבטיח זמינות של השירות.
פלטפורמת IP-20 של סרגון הינה פתרון תמסורת אלחוטית מבוסס IP, בכל טווח התדרים (4GHz-86GHz) ולכל תרחיש בו נדרשת תמסורת אלחוטית. הארכיטקטורה מבוססת על טכנולוגיית ריבוי ליבות סרגון. מערכות IP-20C מספקות לכל אתר מהירות תקשורת של כ-1Gbps בתצורת פס צר, ומערכות IP-20E מספקות לכל אתר מהירות תקשורת של 2.5Gbps בתדרי E-Band רחבי סרט.
הפתרון מיועד לאפשר התקנה מהירה של תשתיות תמסורת (Wireless Backhaul) לכל סוגי האתרים: קווי תמסורת אלחוטית קצרי טווח, ארוכי טווח ועבור חיבור תאים קטנים (Small cells). במקביל, פלטפורמת IP-20 מאפשרת לארגונים או למפעילי תקשורת לפרוס תמסורת אלחוטית לגיבוי רשתות הסיבים האופטיים, באמצעות טכנולוגיית E-band המיושמת במוצר IP-20E.
"אנו מעריכים את ההזדמנות שניתנה לנו להרחיב את מערכת היחסים שלנו עם מפעיל התקשורת הזה באמצעות אספקת פתרון תמסורת אלחוטית בכל רשת ה-4G", אמר עירא פלטי, נשיא ומנכ"ל סרגון.
פורסם בקטגוריות: חדשות , תעשייה ישראלית , תקשורת