Future Electronics מתחילה להפיץ בישראל את פנאסוניק

13 ינואר, 2016

רכיבי פנאסוניק נכנסים לתוכנית שמירת המלאי של חברת פיוטצ'ר, ויהיו זמינים ממחסן המלאי בעיר לייפציג בגרמניה, בכמויות גדולות ובהתראה של יום אחד בלבד

רכיבי פנאסוניק נכנסים לתוכנית שמירת המלאי של פיוטצ'ר, ויהיו זמינים ממחסן המלאי בעיר לייפציג בגרמניה, בכמויות גדולות ובהתראה של יום אחד בלבד

PANASONIC

חברת Future Electronics הרחיבה את הסכם ההפצה שלה עם חברת פנאסוניק בתחום הפתרונות התעשייתיים והפתרונות לשוק הרכב (Panasonic Automotive and Industrial Systems), ומתחילה לשווק את מוצריה בכל אזור אירופה והמזרח התיכון, כולל ישראל. 

מרק בריטון
מרק בריטון

מנהל השיווק של החברה לאזור EMEA, מרק בריטון, מסר שהדבר הוא תוצאה של הרחבת הסכם ההפצה בין שתי החברות, בעקבות הצלחת ההסכם הראשוני להפצה בצפון אמריקה בלבד.

פירוש ההסכם החדש הוא שפיוטצ'ר מספקת כיום תמיכה לרכיבים הפאסיביים, המודולים האלחוטיים והחיישנים של פנאסוניק בכל אירופה ובישראל. בנוסף, החברה תכלול את רכיבי פנאסוניק בתוכנית שמירת המלאי שלה, וניתן יהיה לקבל אותם ממחסן המלאי האירופי של החברה בעיר לייפציג בגרמניה בכמויות גדולות ובהתראה של יום אחד בלבד.

מנהל הפצת הרכיבים בפנאסוניקס אירופה, מקס ג'ייקוב, אמר שההחלטה על הרחבת ההסכם היתה קלה, בעקבות הביצועים המצויינים של הסכם הפהצה באמריקה הצפונית שנחתם בשנת 2012. "זהו הסכם עם מפיץ המעניק ערך מוסף, ואנחנו מאמינים שחברת פיוטצ'ר תסייע לנו לזכות בלקוחות נוספים ובהזדמנויות עסקיות".

חברת פיוטצ'ר מייצגת יצרנים מרכזיים בתחום הרכיבים הפאסיביים, דוגמת Vishay, AVX ומוראטה. החברה מעריכה שמוצרים שבהם יש לפנאסוניק עמדת הובלה בשוק, כמו קבלים אלקטרוליטיים וקבלי אלומיניום פולימר, צפויים להיות פופולריים מאוד בקרב הלקוחות של פיוטצ'ר באירופה.

מנהל פיוטצ'ר אלקטרוניקס אירופה, קארים קברה, אמר שהחברה מספקת תמיכה טכנית עמוקה בתחומים כמו קישוריות וחיישנים. "לפנאסוניק יש מותג חזק של חדשנות. המעבדות שלה מספקות חידושים רבים בתחומים כמו  חיישני נוכחות אטינפרא אדומים מסוג Grid-EYE, ומודולי תקשורת מסוגים שונים כמו Bluetooth, Wi-Fi, ISM-band ו-NFC".

למידע נוסף: Future Electronics

Share via Whatsapp

פורסם בקטגוריות: חדשות , רכיבים , שיווק והפצה