Top-Group פיתחה מודל שירות חדש לניהול חיי המוצר עבור חברות טכנולוגיה ישראליות
14 מאי, 2015
המודל החדש מאפשר גם לחברות טכנולוגיה קטנות לנהל את שלבי הפיתוח, הייצור וכל חיי המוצר, באמצעות תוכנת Agile PLM של חברת אורקל. המודל החדש יוצג ללקוחות ב-9 ביוני בתל-אביב
המודל החדש מאפשר גם לחברות טכנולוגיה קטנות לנהל את שלבי הפיתוח, הייצור וכל חיי המוצר, באמצעות תוכנת Agile PLM של חברת אורקל. המודל החדש יוצג ללקוחות ב-9 ביוני בתל-אביב

מערכות לניהול חיי המוצר משלבי הגדרת הדרישות הראשוניים, תהליכי הפיתוח, בניית אבטיפוס, הבאה לייצור ותמיכה לאחר המכירה, הפכו לאחד מהכלים החשובים ביותר בפעילות של חברות טכנולוגיות. המורכבות של התהליכים הטכנולוגיים, קיצור זמני היציאה לשוק ותחרות המחירים הקשוחה, דורשים מחברות קטנות וגדולות לנהל את כל התהליך בדקדקנות.
אחת מהתוכנות המובילות כיום בשוק הישראלי ובעולם היא מערכת Agile PLM של חברת אורקל, המיוצגת בארץ על-ידי חברת Top Group. לדברי מנהל מכירות PLM של טופ-גרופ, עמי נוימן, יותר מ-100 חברות ישראליות משתמשות במערכת לנהל את חיי המוצר של Agile וכוללות מובילות שוק כמו ורינט, גילת, מלאנוקס, נייס, סינרון, סיליקום, רד, ביוסנס ועוד.
עמי נוימן: "מערכת Agile PLM תומכת ומאפשרת את תהליך החדשנות בארגון. היא מסייעת לצמצם את כל תהליכי השינוי, לקצר את זמן היציאה לשוק ולקצר את המחזורים בין מוצר למוצר". לדבריו, בשווקים המאופיינים ברגולציה חזקה, כמו למשל בשוק המיכשור הרפואי ובשוק הצבאי, המערכת גם מכינה את החברות לעמידה בתנאי הרגולטור, כולל ל-FDA.
"תהליך התיעוד המתבצע במהלך הפיתוח מכין מראש את כל המסמכים הדרושים ומשלב את כל תהליכי האיכות הנדרשים לקבלת אישורים רגולטוריים. בעבר היה נהוג שרק חברות ענק משתמשות במערכות מהסוג הזה לנהל את חיי המוצר. פיתחנו מודלים חדשים המאפשרים גם לחברות קטנות ואפילו לחברות סטארט-אפ להשתמש במערכת, ולצמוח ביחד איתה".
הצגת החידושים לתעשייה הישראלית
החידושים הטכניים והעיסקיים יוצגו לתעשייה בישראל ביום ג', ה-9 ליוני 2015, בסמינר Oracle Agile PLM שחברת Top-Group תקיים ב"קומה הרביעית" ברחוב החרש 8 בתל-אביב. במסגרת הסמינר יגיעו בכירים של חברת אורקל מאירופה, ויציגו תוכנית כניסה של חברות קטנות ובינוניות למערכת Agile PLM. הכוונה לאפשר גם לחברות סטארט-אפ ישראליות לאמץ תהליכי ניהול המאפיינים חברות גדולות, במודל עלויות המתאים להן.
בין השאר, יוצג מודל חדש של שימוש במערכת Agile PLM באמצעות אירוח (Hosting Service). השירות הזה מקטין את עלויות הרכישה והתיפעול של המערכת, בלא סיכוני האבטחה הכרוכים בשימוש בענן ציבורי. לדברי עמי נוימן, השירות החדש צפוי לעניין חברות העוסקות בתחומי המיכשור הרפואי, וחברות הנדרשות לרגולציה חזקה שבהן יש רתיעה משימוש בשירותי הענן הציבורי. "קיבלנו הסמכה מיוחדת מאורקל העולמית לספק את שירותי האירוח בישראל, המספקים את המענה לבעיות רגולטוריות הקשורות לשימוש בענן ציבורי".
במקביל, יוצגו בסמינר גם התוספים המיוחדים שחברת טופ-גרופ פיתחה עבור הלקוחות בישראל. בהם גם רכיב חדשני בשם Visual BOM, המאפשר לחברות לבצע תיחקורים מעמיקים של רשימת המרכיבים במוצר, כדי לוודא מקורות אלטרנטיביים, דרישות מיוחדות, תיחקורים ייעודיים ונקודות חולשה, וכדומה.
סמינר Agile PLM מיועד למנהלי הנדסה, מנהלי תיפעול, אנשי ייצור ואנשי בקרת איכות בתעשיית האלקטרוניקה והטכנולוגיה בישראל. ההשתתפות בכנס היא חינם, אולם כרוכה ברישום מראש.
למידע נוסף ורישום: Agile PLM
פורסם בקטגוריות: events , חדשות , תעשייה וניהול
פורסם בתגיות: featured
