דורון עמדי מונה למנהל המכירות של ARM בישראל
16 מרץ, 2016
בעבר שימש עמדי כסגן נשיא למכירות בפיניקס, וקטרוניקס ומנהל מכירות אזורי TI ישראל. הוא יעבוד תחת שלמה רוזנברג, שהקים את ARM ישראל בשנת 2000
בעבר שימש עמדי כסגן נשיא למכירות בפיניקס, וקטרוניקס ומנהל מכירות אזורי TI ישראל. הוא יעבוד תחת שלמה רוזנברג, שהקים את ARM ישראל בשנת 2000

חברת ARM, המספקת פתרונות IP (קניין רוחני) טכנולוגיים לתעשיית האלקטרוניקה, הודיעה על מינויו של דורון עמדי למנהל המכירות של החברה בישראל. עמדי יהיה אחראי על ניהול פעילות המכירות, הפיתוח העסקי, השיווק והתמיכה בלקוחות ושותפי החברה בישראל. הוא יעבוד תחת שלמה רוזנברג, שהקים את ARM ישראל בשנת 2000 וכיום מכהן בתפקיד מנהל מכירות אזורי באזור EMEAI, תוך התמקדות בשווקים ברוסיה, הודו וישראל.
מרכז המכירות של ARM עבר לכפר-נטר ופוע כיום לצד מרכז בפיתוח הישראלי של ARM, המבוסס על חברת Sansa Security שנירכשה באמצע 2015 תמורת כ-80 מיליון דולר. המרכז מעסיק יותר מ-100 עובדים ועוסק בפיתוח חומרה ותוכנה להגנה על מערכות-על-גבי-שבב (SoC) המוטמעים במכשירי קצה של האינטרנט של הדברים (IoT) ומכשירים סלולריים, תוך יישום טכנולוגיית ההגנה TrustZone של חברת ARM.
דורון עמדי מביא עימו לתפקיד כעשרים שנות ניסיון בתחומי ההייטק, השיווק והמכירות, בעיקר בתעשיית האלקטרוניקה והמוליכים למחצה. בעשר השנים האחרונות כיהן במגוון תפקידים בכירים בפיניקס טכנולוגיות, המפיצה הרשמית של הטכנולוגיות והכלים של ARM בישראל, כאשר בתפקידו האחרון היה סגן נשיא המכירות של החברה.
לפני כניסתו לתפקיד בחברת ARM, היה עמדי סגן נשיא המכירות של חברת וקטרוניקס ומנהל המכירות האזורי של Texas Instruments. את תפקידיו הראשונים בתעשייה עשה בחברות וקטרוניקס ומנטור גרפיקס בתפקידי מכירות וכמהנדס תמיכה (FAE). דורון עמדי הינו הנדסאי אלקטרוניקה ובעל תואר ראשון בכלכלה ומינהל עסקים מהאוניברסיטה הפתוחה.
פורסם בקטגוריות: אנשים , חדשות , קניין רוחני