רועי גיאת מונה למנהל חטיבת התקשורת של HPE בישראל
14 ספטמבר, 2025
החטיבה החדשה הוקמה בעקבות השלמת עיסקת המיזוג בין חברת Juniper Networks לבין חטיבת Aruba מבית HPE, בהיקף של כ-14 מיליארד דולר, תספק פתרונות ללקוחות ממשלתיים, ביטחוניים ועיסקיים
חברת HPE ישראל (Hewlett Packard Enterprise Israel) הודיעה על מינויו של רועי גיאת לתפקיד מנהל חטיבת התקשורת של HPE בישראל (HPE Networking). בעקבות השלמת עיסקת המיזוג בין Juniper Networks לבין חטיבת Aruba מבית HPE, בהיקף של כ-14 מיליארד דולר, הוקמה חטיבת התקשורת HPE Networking הכוללת את כל העובדים והנכסים של חברת Juniper ושל חברת Aruba לשעבר.
במסגרת זאת חטיבה ממוזגת גם בישראל. גיאת יוביל את פעילות חטיבת התקשורת החדשה, אשר תספק פתרונות ללקוחות ממשלתיים, ביטחוניים ועיסקיים. רועי גיאת (42), הצטרף ל–HP בשנת 2011, ומילא מגוון תפקידי ניהול בכירים בחברה. בשלוש השנים האחרונות הוא שימש רועי כמנהל קבוצת HPE Aruba בישראל. לדבריו: “החטיבה החדשה מהווה גוף תקשורת ואבטחת מידע עם פתרונות מקצה לקצה, המותאמים לצורכי השוק המקומי".

